Menù

Plat du jour

Trancio di baccalà con vellutata di ceci,
cime di rapa e pomodori confit

Menù Fioraio

Starters

Aromatic mesclun, steamed prawns, avocado and crunchy primo sale 

Asparagus flan, Parmesan fondue and crunchy pork cheek 

“San Daniele” raw ham, gnocco fritto, fig jam and balsamic vinegar 


First Courses

Peas soup, roasted cuttlefish and saffron potatoes 

“Riserva San Massimo” rice with tomato sauce, raw red prawns and burrata cream 

Spaghettone “Benedetto Cavalieri” with clams and mullet roe

Eggplant parmigiana ravioli with basil cream and slices of pecorino cheese 



Second Courses

Fioraio swordfish rolls

Fioraio mixed fried fish

Slice of turbot with eggplant, roasted tomato and pesto

Lamb ribs with sautéed vegetable and mint sauce 

Veal loin in thyme crust, duchesse potatoes and roasted aparagus  

Desserts

Creme Bruleè with vanilla

Cardamom pinepple carpaccio with lemon sorbet 

Mascarpone and pistachio semifreddo with raspberry sauce 

Chocolate brownie with hazelnut ice cream 

Menù Fioraio

Antipasti

Primi Piatti

Secondi Piatti

Dolci

Panini aperitivo extra

Panini pomeriggio

“E’ una storia d’amore la cucina. Bisogna innamorarsi dei prodotti e poi delle
persone che li cucinano”

Alain Ducasse